Liliputi® szövött kendő - ocean breeze

ÚJ
Liliputi® szövött kendő - ocean breeze
Liliputi® szövött kendő - ocean breeze
22 990 Ft
Elegáns, csodaszép szövött babahordozó kendő. Magyar termék
Részletek
Tökéletes illeszkedés az első pillanattól! Ebben a kendőben akár már azonnal a születés után tudod hordozni a babádat!

Elől, hátul és csípőn hordozásra alkalmas babahordozó kendő.

Optimális fiziológiás testtartást biztosít minden életszakaszban a babának.


Pontról pontra képes megtámasztja a baba gerincét.

3 méretben (3.6m, 4.2m, 4.6m) kapható.

Melyik méretet válasszam?

A Liliputi gyémántsávoly szövött kendői három méretben készülnek, hogy testalkattól függetlenül mindenki számára megfelelő hosszúságúak legyenek. A 360, 420, 460 cm hosszú kendők végei enyhén csapottak, a könnyebb csomózhatóság érdekében. Hogy melyik méretű hordozókendőt válaszd, sok esetben eléggé egyéni lehet, hiszen a magasság, a felsőtest szélessége és a mellméret is szerepet játszhat benne (érdekes módon a baba testmérete a legkevésbé számottevő, valószínűleg nem kell gyermeked növekedése miatt hosszabb kendőre beruháznod a későbbiekben).


Az alábbi összeállítással egy kis segítséget igyekszünk nyújtani neked:


Válaszd a 360 cm hosszú kendőt, ha
- konfekcióméreted 36-os vagy az alatti, ez esetben elöl, háton és csípőn egy- és két rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, egyszerű csípőkötés, batyu, belül zsebes);
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és 42-es, vagy annál kisebb ruhákat hordasz és egyrétegű kötéseket használnál (kenguru, egyszerű csípőkötés, batyu).


Válaszd a 420 cm hosszú kendőt, ha
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és konfekcióméreted 38-as vagy az alatti és egy, két vagy három rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, többféle csípőkötés, batyu, belül zsebes, dupló).


Válaszd a 460 cm hosszú kendőt, ha
- 170 cm-nél magasabb vagy;
- konfekcióméreted 42-es vagy annál nagyobb és egy, két, vagy három rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, többféle csípőkötés, batyu, belül zsebes, háti zsebes, dupló);
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és konfekcióméreted 38-as vagy az alatti, és gubancolós kötéseket is használnál, melyeknek az átlagos kötéseknél nagyobb az anyagszükségletük.

De ha még ez sem segített, fordulj hozzánk bizalommal az info@mamamibolt.hu címen, ahol hordozási tanácsadó segítségét is igénybe tudod venni.

Részletes megkötési útmutatóval, videóval

A hordozókendőt állapotának és élettartamának megőrzése érdekében mindig mosózsákban mosd! Gépben 40 fokon, öblítő nélkül, folyékony mosószerrel mosható, alacsony fordulatszámon centrifugázható is. Szárítógépbe ne tedd!


Anyaga: 100% biopamut, GOTS minősítésű gyémántsávoly szövésű anyagból

A kendők 70 cm szélesek, három eltérő hosszban kaphatóak. Nagyon szép és stabil szövésű babahordozó kendő, mely kiváló tartással bír, ezáltal remek érzést nyújt hordozáskor. A bio minősítésű termékek színes pamutfonalból készülnek, mely AZO-mentes festékkel van színezve. Szövetsűrűsége 220g/m2.

Átlósan rugalmas, a különleges szövési technikának köszönhetően
Adatok
Cikkszám
LILOCEANBR36
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!